Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز شنبه مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، محسن حاجی میرزایی در متن پیام خود به مناسبت سالروز تاسیس سازمان نهضت سوادآموزی افزود: در گاه شمار آموزش و پرورش ایران اسلامی، «هفتم دی ماه»، نقطه عطفی در ساماندهی آموزش های مورد نیاز بی سوادان و کم سوادان جامعه است.

حاجی میرزایی ادامه داد: اهمیت سوادآموزی، آنجایی بیشتر جلوه گر می شود که به ایجاد کارکردها، توانمندی ها، شایستگی ها و صلاحیت ها برای مشتاقان به سواد فردی و ثبات اجتماعی، بیشتر احساس نیاز می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در بخشی دیگر از این پیام آورده است: هماره بر این باورم، موضوعی که سازمان نهضت سوادآموزی متکفّل آن است، یکی از مهمترین امور و اساسی ترین مسائل جامعه ی امروز ماست؛ چرا که اساسا گام برداشتن در مسیر سخت، اما سبزِ سواد آموزی به بازماندگان از آموزش و جاماندگان از پرورش، در حقیقت قراردادن خیل کثیری از فراگیران در طریق تعالی است.

وزیر آموزش و پرورش یادآور شد: این روزها در حالی «چهل و یکمین سالروز تاسیس سازمان نهضت سوادآموزی» را که نهال آن به فرمان فلاحت بخش حضرت امام خمینی(ره) در دی ماه ۱۳۵۷ در بوستانی به وسعت ایران غرس شد، گرامی می داریم که با زیست بوم جدیدی از ارائه خدمات سوادآموزی مواجهه هستیم.

وی تاکید کرد: ابعاد این زیست بوم جدید و اقتضائات آن، زوایای آشکار و پنهان زیادی دارد که لازم است برای اعتلای مواجهه مذکور، روندها و رویه های خود را اصلاح و اکمال کنیم و شایستگی های سازمان را ارتقا بخشیم.

حاجی میرزایی خاطرنشان کرد:یکی از مهم ترین و برجسته ترین دستاورد سوادآموزی در مواجهه با این زیست بوم، تلاش شایسته همکاران در ایجاد پویش های سوادآموزی مبتنی بر ارائه آموزش های مجازی و شبکه های اجتماعی، توانمندسازی وآگاه سازی سوادآموزان برای مراقبت بیشتر از خود و خانواده در مقابله با ویروس کرونا، اقدام درخور توجه آموزش دهندگان برای الزام سوادآموزان به مشارکت در طرح غربالگری پیشگیری از کرونا در اوایل سال ۱۳۹۹ و بسیج امکانات و ظرفیت های مراکز یادگیری محلی برای تهیه و تولید اقلام بهداشتی از جمله ماسک و گان بود که مصداقی از سوادآموزی جامعه محور را عینیت بخشیدند.

وزیر آموزش و پرورش با گرامیداشت یاد و خاطره امام راحل و ارج نهادن به دستاوردها و قدردانی از همه تلاش های انجام شده و فعالیت های فرجام یافته گفت: از همه همکاران خوب و خدوم می خواهم، با یکدیگر هم پیمان شویم تا ادامه راه با بازبینی فعالیت ها و ماموریت‏ها، آرمان های سوادآموزی را بر مدار تحول پیگیری و دنبال کنیم.

به گزارش ایرنا، سازمان نهضت سواد آموزی هفتم دی ماه سال ۵۸ به دستور امام خمینی (ره) تاسیس شد.

برچسب‌ها سواد آموزی وزارت آموزش و پرورش محسن حاجی‌ میرزایی دانش‌آموزان سازمان نهضت سواد آموزی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سواد آموزی وزارت آموزش و پرورش محسن حاجی میرزایی دانش آموزان سازمان نهضت سواد آموزی سواد آموزی وزارت آموزش و پرورش محسن حاجی میرزایی دانش آموزان سازمان نهضت سواد آموزی اخبار کنکور سازمان نهضت سواد آموزش و پرورش سواد آموزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۶۰۴۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

منطقه مکران می‌تواند به هاب انرژی، حمل و نقل و گردشگری ایران تبدیل شود/ استفاده از ظرفیت این منطقه کشور را از نفت بی‌نیاز می‌کند

محمدرضا جوفار گفت: در منطقه مکران ظرفیت‌هایی از جمله گردشگری، ترانزیت و منابع طبیعی وجود دارد. استفاده از تمام این ظرفیت‌ها می‌تواند وابستگی به درآمدهای فروش نفت و گاز را از بین ببرد.

 

محمدرضا جوفار کارشناس جغرافیای سیاسی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری دانشجو در رابطه با ظرفیت‌های مغفول مانده منطقه مکران، گفت: ظرفیت‌های منطقه مکران بسیار زیاد است که متاسفانه در چند دهه اخیر مغفول مانده است. مقام معظم رهبری بارها در سخنرانی و بیانات خود به توسعه دریامحور اشاره داشتند اما بنظر می‌رسد عزم جدی برای توسعه دریامحور در کشور وجود ندارد.

 

جوفار درباره ظرفیت‌های موجود در این منطقه اظهار کرد: منابع طبیعی از جمله نفت و گاز و موقعیت جغرافیایی، از مهم‌ترین ظرفیت‌های مکران به‌شمار می‌رود. این منطقه با دسترسی به کشورهایی مانند افغانستان، پاکستان و هند و همچنین با دسترسی به دریاهای آزاد موقعیت جغرافیایی خاص و می‌توان گفت بی‌نظیری دارد.

 

وی افزود: مهم‌ترین ظرفیتی که مقداری روی آن تمرکز شده اما هنوز ضعف دارد، بحث گردشگری است. صرفا بحث گردشگری تجاری یا خرید نیست؛ گردشگری‌های متفاوتی از جمله گردشگری انرژی، ورزشی، طبیعی و فرهنگی که به جفرافیای سیاسی ربط دارد می‌تواند صورت بگیرد.

 

این کارشناس جغرافیای سیاسی در رابطه با اینکه چه مسیرهایی برای توسعه این منطقه وجود دارد گفت: زیرساخت‌هایی از جمله حمل‌ونقل ریلی، جاده‌ای و هوایی می‌تواند ایجاد شود. این ظرفیت‌ها می‌تواند مکران را به یک هاب بزرگ و چند منظوره تبدیل کند. همچنین می‌تواند آسیای مرکزی را به دریای آزاد متصل کند و برای ما ارزآوری و رونق را به دنبال داشته باشد.

 

جوفار با اشاره به اینکه این منطقه می‌تواند اثرات ملی و بین‌المللی از جمله ارزآوری داشته باشد و با برقراری ارتباط بین قومیت‌های مختلف باعث ایجاد اتحاد می‌شود، گفت: بهره‌وری از منابع طبیعی، یکی از فرصت‌هایی است که به آن توجه نشده است. توسعه صنایع فرآوری، ارتقای کیفیت زندگی مردم این منطقه و توجه به صنعت گردشگری از جمله اقداماتی است که می‌تواند در این منطقه صورت بگیرد.

 

این کارشناس در پایان درباره ارزآوری این منطقه اظهار کرد: ارزآوری این منطقه به چند مولفه بستگی دارد. بهره‌وری اصلی می‌تواند از صنایع و برداشت از معادن صورت بگیرد. همچنین مبحث گردشگری و ترانزیت، از ظرفیت‌های دیگر این منطقه محسوب می‌شود.  با اطمینان می‌گویم که اگر از ظرفیت‌های این منطقه به صورت کامل استفاده شود، وابستگی کشور به نفت و گاز از بین می‌رود.

دیگر خبرها

  • واگذاری رایگان زمین به خیران مدرسه‌ساز در قشم
  • ترویج و آموزش مالکیت معنوی به کودکان و نوجوانان
  • منطقه مکران می‌تواند به هاب انرژی، حمل و نقل و گردشگری ایران تبدیل شود/ استفاده از ظرفیت این منطقه کشور را از نفت بی‌نیاز می‌کند
  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت/ زمان ثبت‌نام دانش‌آموزان اتباع مشخص نیست
  • آموزش نمادین رای گیری با صندوق مکانیزه الکترونیکی در سیمرغ
  • امام جمعه شیراز : در مجلس ختم و فاتحه، موسیقی می‌نوازند / شراب‌خواری و قماربازی ضرر دارد / یک دانشمند گفته اگر نصف شراب‌فروشی‌ها تعطیل شود، به نصف بیمارستان‌ها نیاز نداریم
  • برگزاری آزمون گسترده استخدامی مشاغل کیفیت بخشی وزارت آموزش و پرورش توسط جهاد دانشگاهی هرمزگان
  • امام جمعه همدان: مطالبه‌گر‌ مشکلات مردم خواهم بود
  • آزمون استخدامی آموزش و پرورش با رقابت ۹۴۲۵ داوطلب در گیلان برگزار شد
  • آموزش سواد محیط زیستی به کودکان